Monday, April 4, 2011

::Red Mattop Style::

Today is the day...yeay...

Hari ni blogshop aku Red Mattop Style is officially available for viewing and shopping. Tapi belom banyak lagi barang yang di promote kan...yela baru start...

Ada Shawls and Handmade Craft...Hopefully semua kwn2 and blogger dapat support aku yang baru nak menceburi bidang blogshop nih...target adalah untuk membuka butik or shop..my own shop...

Tapi aku masih lagi keje makan gaji so this is my part time usaha...hehehe

Harap korang semua boleh jadi follower blogshop aku yang baru tu keh...Amat memerlukan sokongan korang semua...Doakan aku berjaya k...amin...

3 comments:

  1. thanks beb!
    tolong la promote skit tuk aku...hehehe

    ReplyDelete
  2. yeah. gudluck beb =) usaha tgga kejayaan

    ReplyDelete